Според зодията: Какво ни очаква в любовта от 11 до 17 октомври?

Теми от миналото ще излязат наяве, възможни са и борби за власт във връзки

09.10.2021 | 12:51 Редактор: Жаклина Иванова
Според зодията: Какво ни очаква в любовта от 11 до 17 октомври?

С Венера в Стрелец ще търсим по-голяма стабилност. Благодарение на нея все още ще търсим любов, която ни позволява да растем, като същевременно сме много по-отворени да създадем нова връзка. Теми от миналото ще излязат наяве, възможни са и борби за власт във връзки.

Какво ни очаква в любовта в периода 11 - 17 октомври?

Овен

Родените под знака на зодията ще имат перфектния баланс между оптимизъм и реализъм, когато става въпрос за любов. Ако останете верни на своите ценности и лични убеждения, те ще ви помогнат да стигнете до любов, изпълнена с лоялност и ангажираност. Ако нямате половинка до себе си, бъдете по-активни, социални, забавлявайте се извън дома. Обвързаните Овни може да постигнат съгласие заедно с партньора си по отношение на важен въпрос, благодарение на Меркурий и Венера.

Телец

Тази седмица вашата управляваща планета – Венера, ще бъде в добра позиция спрямо Сатурн – планетата на зрелостта. Ще бъдете готови да се изправите пред истината за всичко, което може да ви попречи да постигнете стабилна любовна връзка, за която жадувате с определен човек. Венера също ще бъде под положителен ъгъл спрямо Меркурий, който все още е ретрограден. Ще помислите върху блокажите в любовта и ще намерите решение за тяхното отстраняване.

Близнаци

Планетата на любовта – Венера, се движи през партньорския ви сектор, давайки на вас и специален за вас човек/партньора ви хармония, положителни емоции. Тя ще бъде подкрепена от Сатурн, затвърждавайки емоциите помежду ви. За обещанията, които си давате един на друг, е много по-вероятно да бъдат изпълнени. Най-накрая ще можете да приключите с миналото и да отворите път за новото, затова не се страхувайте от този разговор.

Четете повече по темата в az-jenata.bg.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК