Сигнали, че бившият не ви е забравил и може да се върне при вас

Една от най-честите реакции след приключване на връзка е впускането в нова, за да се заличат раните

09.10.2021 | 10:35 Редактор: Жаклина Иванова
Сигнали, че бившият не ви е забравил и може да се върне при вас

Краят на една връзка невинаги е завинаги. Понякога се появяват признаци, че бившият ви има намерение да се опита да се върне при вас. Когато това се случи, е важно да прецените дали си струва да хабите време, енергия и чувства. Бившите връзки и партньори носят своя емоционален товар, който вероятно не сте забравили. Краят на една връзка невинаги означава изцяло затворена врата. Вторите шансове понякога са най-правилното нещо, което можете да дадете на човека, когото сте обичали. Но със сигурност трябва да претеглите всички плюсове и минуси на този избор.

Кои са възможните признаци, че бившият ви има намерение да се опита да се върне при вас?

Той вече има нова връзка

Една от най-честите реакции след приключване на връзка е впускането в нова, за да се заличат раните от предната изгубена любов. Ако вашият бивш е в нова връзка скоро след приключването на вашата, това може да е признак, че не ви е преодолял и се опитва да ви забрави. Съзнанието на много хора работи по този начин – те се опитват да забравят предишния си партньор, опитвайки се да завържат нова връзка, за да компенсират болката. Може да не отнеме много време преди бившият ви да осъзнае, че всъщност иска да му дадете втори шанс.

Среща се с личност, която е тотална ваша противоположност

Друг механизъм на съзнанието е пълното бягство от миналото. Това включва срещи с хора, които нямат нищо общо с бившите ни. По този начин се опитваме да се откъснем от всичко познато, което ни напомня на бившата ни връзка. Ако вашият бивш партньор се среща с жена, която няма абсолютно нищо общо с вас, това не означава, че ви е забравил и че мрази всичко във вас, а напротив – би могло да означава, че се опитва да ви забрави на подсъзнателно ниво, но не му се получава.

Демонстрира огромна активност в социалните мрежи

Ако бившият ви се прави на много зает в социалните мрежи, демонстрира постоянна активност, снима се от различни места с различни хора, вероятността да се опитва да се направи, че не му пука от раздялата ви, е голяма. Когато осъзнае, че всъщност има нужда от вас и иска втори шанс да оправите отношенията си, може и да ви потърси.

Четете повече по темата в az-jenata.bg.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


2
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 2 години
Искам да споделя моя опит за мъжете с пожелания за това как си върнах любовта. Казвам се Агон, базиран съм в САЩ и работя в петролна компания.Срещнах тази дама в мола и отидох до нея, взех нейния телефонен номер и от там започнахме разговор, който доведе до връзка и аз й показах любовта, купих й всичко и тя беше много доволна от мен, с краткият период, в който се оженихме, по-късно имахме две деца, дори не знам, че любовта на Линдър към мен е любовта към парите и тя печата сякаш ме обича, най- ... Сигнализирай за неуместен коментар
1
0 rate up comment rate down comment 0
Lunar
преди 2 години
ЛОРД БАЛИ най-прекрасният човек. Здравейте всички искам да споделя моя опит с ЛОРД БАЛИ. Първоначално си помислих, че това не е истинско или законно, но реших да опитам и той ми изпрати пакет чрез куриерска услуга и когато получих пакета, го използвам и върнах съпруга си, опитайте го и споделете Вашият опит с мен се свържете с LORD BALI (+1 8256057060 Сигнализирай за неуместен коментар