Ким Кардашиян разбуни мюсюлманската общност с тоалета си на "Мет Гала"

"Мет Гала" е мястото, което осигурява поле за екстравагантност и смелост на червения килим

15.09.2021 | 20:26 Редактор: Жаклина Иванова

"Мет Гала" е мястото, което осигурява поле за екстравагантност и смелост на червения килим. И тазгодишното издание събра куп знаменитости, сред които Риана, Меган Фокс, Конър Макгрегър, Сиара.

Но сякаш те останаха на заден план. Защото това, което най-много разбуни духовете, беше присъствието на Ким Кардашиян. Бившата съпруга на Кание Уест се появи в тоалет, покриващ тялото ѝ изцяло, включително лицето ѝ, пише "Индипендънт".

Противоречивата визия е дело на креативния директор на "Баленсиага" Демна Гвасалия. Единственото нещо, което беше на показ от визията на Ким, беше конската ѝ опашка.

А в социалните мрежи тя написа: "Какво по-американско от тениска от глава до пети ?!".

Но, разбира се, критиците не спят. Мюсюлманска писателка нападна звездата, като написа, че тоалетът ѝ е странен, отвратителен и неуважителен към мюсюлманското общество. Писателката дори допълва, че Ким всъщност носи бурка.

"Когато мюсюлманките избират да носят покриващи тялото абаи и бурки, те се считат за задушаващи и потискащи висшата мода. Но бурката може да предостави на жените анонимност, която се счита за заплаха за сигурността в много области на западния свят”, пише още Лоди.

Въпреки всичко - Ким получи и хиляди поздравления за тоалета, тъй като се различава от другите, преминали по червения килим.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК