Кралски експерт: Помирение между Хари и принц Чарлз може никога да не настъпи

Съпругът на Меган Маркъл вече се е сблъсквал с последствията от интервюто с Опра

19.08.2021 | 10:20 Редактор: Искра Ангелова
Кралски експерт: Помирение между Хари и принц Чарлз може никога да не настъпи

Разговорите около скандалното интервю на принц Хари и Меган Маркъл с телевизионната водеща Опра Уинфри, по време на което двойката критикува кралското семейство, не стихват.

Херцогинята на Съсекс съобщи за случаи на расизъм в Бъкингамския дворец. А съпругът ѝ от своя страна говори за трудните отношения с баща си принц Чарлз и за намерението да ги подобри. Но според кралския експерт Даниел Елсер помирението между баща и син може никога да не се осъществи.

"Фактът, че Хари вече се е сблъсквал с последствията от интервюто с Опра, но е направил същото отново и е повторил лошия опит, е много показателно. Очевидно той няма намерение да губи и няма да отстъпи. Отношенията му с баща му няма да се подобрят скоро. Все още не е ясно как ще приключи това и за двете страни", цитира думите на експерта Express.

След като принц Хари и Меган Маркъл загубиха финансовата си подкрепа от сина на Елизабет Втора, те започнаха да търгуват с личната си марка. През септември миналата година двойката подписа договор с платформата Netflix, като част от сътрудничеството Хари и Меган могат да снимат документални и игрални филми, телевизионни сериали и предавания.

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК