Драма в кралското семейство: Защо Уилям и Хари не могат да се помирят?

Воюващите братя се срещнаха след дълго време, но тяхното събиране беше краткотрайно

07.07.2021 | 06:30 Редактор: Жаклина Иванова
Драма в кралското семейство: Защо Уилям и Хари не могат да се помирят?

На 1 юли се състоя тържественото откриване на мемориала в чест на принцеса Даяна. На церемонията присъстваха синовете на покойната лейди Ди - принцовете Хари и Уилям.

Воюващите братя се срещнаха след дълго време, но тяхното събиране беше краткотрайно. Веднага след събитието херцогът на Съсекс се завърна в САЩ при семейството си: съпругата му Меган Маркъл и децата им – Арчи и Лилибет.

След церемонията внукът на кралица Елизабет II остана в Лондон само един ден и след това се прибра вкъщи. В деня след церемонията принц Хари е забелязан на летище "Хийтроу". Очевидно не е имало помирение между него и по-големия му брат принц Уилям.

Въпреки факта, че наследниците на принцесата на Уелс направиха обща среща в памет на покойната си майка и дори разговаряха пред камерите, те все още са далеч от сближаването. Баща им принц Чарлз също реши да не предприема стъпка към сближаване с Хари и изобщо не се появи на събитието. Според информации на медии, той страда от депресия след интервютата на херцозите на Съсекс.

Четете повече по темата в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК