Новолуние в Лъв носи положителни промени: Какво ни очаква в любовта от 2 до 8 август?

Първата седмица на август започва за Овните с фокус върху парите и забавлението

02.08.2021 | 15:33 Редактор: Жаклина Иванова
Новолуние в Лъв носи положителни промени: Какво ни очаква в любовта от 2 до 8 август?

Очаква ни една невероятна любовна седмица без значение дали сме обвързани или не. Венера и Уран са главните герои. Предстои ни и новолуние в Лъв. Повече за любовта според вашата зодия - вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Първата седмица на август започва за вас с фокус върху парите и забавлението. За някои от вас това може да означава допълнителни приходи. Ако сте обвързани. може да направите кратко пътуване с половинката си. Тази седмица ни очаква новолуние, а от тази негова енергия може да се възползват необвързаните представители на зодията, тъй като имат добри предпоставки за любовни емоции. Всичко, което трябва да направят, е да се отворят за любовта.

Телец

Любовният ви живот е пламък и страст! Венера се движи през романтичния ви сектор и ще бъде в прекрасна позиция към Уран. Това ще ви покани да направите нещо напълно ново и вълнуващо в любовта. За необвързаните Телци това може да означава нова любов, докато за обвързаните повече грижа, споделеност, хубави емоции. Любимият ви човек може и да ви сподели важни новини.

Близнаци

Обвързаните Близнаци ще се радват на хубави мигове с партньора. Някои може да заминат на почивка или да придобият нов дом. Новолунието в знака на романтичния Лъв ще въведе някои положителни промени в любовния живот на необвързаните. Комуникацията ви ще се промени, а това ще окаже влияние и върху любовта. Очакват ви хубави емоции.

Рак

Ваши приятели може да ви напомнят с коментар, че може би не знаете всичко за любовта, Раци, въпреки че смятате така. Това може да е нещо повече от мимолетен коментар, а някои истини може и да не ви харесат, но ще преразгледате любовния си пейзаж. Това важи особено за необвързаните и онези Раци, които са в конфликт с партньора. Ако сте от онези, които нямате разногласия към този етап, отдайте се на хубави преживявания с любимия ви човек.

Четете повече по темата в az-jenata.bg.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК