Никога не са били близки: Документален филм разкрива отношенията между Меган и Кейт

Според експерти ключовата разлика между двете била как всяка реагира на медийни атаки

06.07.2021 | 10:28 Редактор: Искра Ангелова
Никога не са били близки: Документален филм разкрива отношенията между Меган и Кейт

В нов документален филм за Канал 5 кралските експерти отново подхващат горещата тема за връзката на Кейт Мидълтън и Меган Маркъл.

Те се съгласиха, че никога не е имало искрено близки отношения между двете херцогини. Те само "направиха добра поза, но с лоша игра" и показаха благополучие само под прицела на видеокамерите.

Силният конфликт, който се случи в навечерието на сватбата на Меган Маркъл и принц Хари, беше само следствие от обтегнатите отношения, но не и причината. Припомняме, че тогава херцогинята се скара за подходящи рокли за принцеса Шарлот и други момичета, участващи в церемонията.

Кейт поиска стриктно да се спазва кралския протокол и всички млади гости да облекат чорапогащи. Меган от своя страна настоя, че тази част от гардероба на младите момичета не е толкова необходима. Не беше възможно да се реши въпросът по мирен начин. Всичко завърши със сълзите на Маркъл.

Редакторът на Vanity Fair Кейти Никъл каза: "Не съм сигурна дали е имало нормална връзка между Меган и Кейт. "Ясно е, че е имало напрежение още в началото", добави Емили Андрюс, експерт от Royal Mail on Sunday.

"Ключовата разлика между двете беше как всяка реагира на медийни атаки. Кейт, доколкото знам, просто игнорира написаното за нея. Но Меган беше много, много увлечена, като прочете новините за себе си и се съсредоточава върху тях. Това поведение на Меган противоречи на известното правило на кралското семейство "никога не се оплаквайте, не обяснявайте нищо", каза още тя.

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК