Джъстин Бийбър за злоупотребата с наркотици и първата година брак с Хейли

Изпълнителят споделя за началото на кариерата си и трудностите в брака

16.04.2021 | 06:30 Редактор: Здравко Черкезов
Джъстин Бийбър за злоупотребата с наркотици и първата година брак с Хейли

Джъстин Бийбър спокойно може да се определи като един от най-успешните изпълнители на новото поколение. Той е първият изпълнител, който има седем песни от първия си албум в класацията Billboard Hot 100. Следват още много постижения, издаването на шест албума, биографичен филм, книга, разпродадени турнета и огромна фенска база. Всичко това обаче се отразява зле на младия изпълнител, който е погълнат от славата и започва да прави грешка след грешка.

В ново интервю за GQ Бийбър говори за ранните години на кариерата си, злоупотребата с наркотици и депресията. Казва, че въпреки големия успех, той е бил тъжен, самотен и изпитвал постоянна болка. Посяга към наркотиците, защото по този начин е забравял за проблемите си и за външния свят.

"За мен те бяха като средство, което ме парализира и ми помага да продължа напред“, казва Бийбър пред списанието. Добавя, че в музикалната индустрия винаги има хора, които се надяват да се провалиш и се молят да сбъркаш всеки път, когато излезеш на сцената. "Това ме превърна в един млад и гневен човек, който имаше огромни мечти, но светът не му позволяваше да ги изпълни“, признава той.

Злоупотребата с наркотиците става толкова сериозна, че Джъстин е наел един бодигард, чиято единствена задача е била да проверява пулса му на всеки няколко часа през нощта.

Всичко си идва на мястото, когато Бийбър среща сегашната си съпруга Хейли. Двамата се познават от много малки, но през годините бяха в различни връзки докато не откриват любовта си един към друг. Въпреки силната връзка между тях, Джъстин признава, че първата година от брака му е била изключително трудна.

"Първата година беше много трудна, защото все още имаше последици от травмата, която преживях в началото на кариерата си. Просто нямахме толкова доверие един към друг. Имаше неща, които не искахме да си кажем, защото ни беше страх от реакцията на другия. Не искаш да изплашиш любимия си още в началото на брака", сподели певецът.

Четете повече по темата в Tialoto.bg

Снимка: Instagram

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК