Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас: Тайната на 20-годишен брак

Уважаваме личното пространство на другия и шегите не спират да валят, споделя Катрин

10.04.2021 | 06:30 Редактор: Здравко Черкезов
Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас: Тайната на 20-годишен брак

Бракът между Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас е един от най-успешните и дългогодишни в Холивуд. Двамата са заедно повече от 20 години, като имат и две деца – Кари и Дилън. Въпреки възрастовата разлика от 25 години, Катрин и Майкъл доказват на света, че любовта няма граници и не се подчинява на числа.

В ново интервю за списание "WSJ" актрисата разкрива малко от личния си живот, както и каква е тайната на щастливия брак. Катрин казва, че на първо място застава хуморът, който все още присъства във връзката им. Все пак, тя признава, че като всички влюбени, с Майкъл имат своите възходи и падения, но намират начин да се разберат.

"Най-важното нещо е да се обичате и да се уважавате. Все още не сме загубили чувството си за хумор и се наслаждаваме на компанията на другия"

Зита-Джоунс допълва, че има късмет да работи в индустрия, която няма точно определен график и може да прекарва повече време с любимия. "Не работим всеки ден от 9 до 17. Или работим по 16 часа на ден, или си почиваме. Това ни позволи да прекарваме доста време заедно и да бъдем себе си. Живяхме на остров Бермуда в продължение на 12 години, където отгледахме и децата си. Уважаваме личното пространство на другия и шегите не спират да валят", категорична е звездата.

Актьорите се женят на 18 ноември 2000 година и са горди родители на 20-годишния Дилън и 17-годишната Кари. Майкъл Дъглас има и 42-годишен син Камерън, когото споделя с бившата си съпруга Диандра Лукър. Наскоро 76-годишната звезда стана дядо за втори път и дори успя да види внучето си, въпреки продължаващата пандемия.

Катрин често споделя семейни снимки в социалните мрежи, като последната беше в чест на католическия Великден. Кадърът беше от минала ваканция в Йерусалим. В чест на 20-тата си годишнина двойката публикува снимки в респективните си профили в Instagram. Дъглас публикува аудио, на което обяснява как се е срещнал със съпругата си през 1998 година.

Зита-Джоунс пък сподели видео със снимки, които описват цялата любовна история на двамата. "Преди 20 години Майкъл и аз се оженихме. Каква прекрасна и магическа вечер. След 7304.85 дни и нощи аз все още те обичам по същия начин. Благодаря ти за любовта и смеха", написа актрисата, цитирана от Tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
viva123
преди 2 години
Той е роден 44 година, а тя 77година.Това прави 33а не 25години разлика Сигнализирай за неуместен коментар