Кои са причините да изпитваме несигурност в отношенията си?

Понякога съзнателно или не човек игнорира знаците, че не се чувства добре

31.03.2021 | 23:25 Редактор: Жаклина Иванова
Кои са причините да изпитваме несигурност в отношенията си?

Ако сте започнали да изпитвате несигурност във връзката си, която не сте изпитвали в началото, значи нещо в отношенията ви се е променило. Има много причини да се чувствате несигурни във връзката и партньора си. За съжаление повечето от тях представляват червени флагове, които подсказват, че връзката ви вече не ви се отразява добре. От осъзнаването на причините за несигурността ви зависи какъв избор ще направите за бъдещето си.

Ако се чувствате не особено добре във връзката си, задайте си въпроса дали партньорът ви се отнася добре с вас. Започнал ли е да променя отношението си към вас и отразява ли ви се това на усещането за сигурност в любовта му.

Ако се чувствате сякаш се налага да играете роли, когато сте в компанията на партньора си, това ви изтощава и ви кара да се чувствате несвойствено. Нормално е в даден момент да започнете да усещате несигурност.

Понякога съзнателно или не човек игнорира знаците, че не се чувства добре във връзката си. Причините могат да са много и различни. Най-често това е отрицанието, че в тази връзка не сте на мястото си, не сте третирани с любов и не се чувствате добре.

Вслушвайте се в най-близките ви приятели, защото те ви познават най-добре и знаят кое е добро за вас. Ако са започнали да забелязват промени у вас, замислете се на какво се дължат те и до каква степен сте щастливи във връзката си.

Четете повече в az-jenata.bg.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК