Сестрата на Маркъл: Меган е с нарцистично разстройство, Хари е жертва

"Тя боготвори Даяна, постара се да я изучи, да възприеме нейния стил на обличане" каза Саманта

12.03.2021 | 22:50 Редактор: Искра Ангелова
Сестрата на Маркъл: Меган е с нарцистично разстройство, Хари е жертва

В своето скандално интервю с Опра Уинфри 39-годишната херцогиня на Съсекс коментира мемоарите на полусестра си (те са свързани от баща ѝ Томас. Меган Маркъл отбеляза, че за последно е виждала Саманта преди повече от 18 години и се е наричала "единственото дете в семейството". "Сигурно е доста трудно да говориш за всичко, когато не ме познаваш", добави бившата актриса.

Скоро след това Саманта Маркъл коментира пред австралийско радиопредаване думите ѝ: "Виждам ясно нарцистично разстройство на личността. Не я диагностицирам, но има нужда от помощ... Съжалявам Хари. Тя го отдръпна от семейството, приятелите му, от познатия му живот. Той ми напомня за една от онези жертви на отвличания, които в крайна сметка започват да вярват, че животът им е бил ужасен преди и че са влюбени в похитителя си."

Сестрата на херцогинята отрече думите ѝ, че не са се виждали почти две десетилетия. Саманта припомни, че мрежата е пълна с нейни снимки с Меган, датиращи от 2008 г., и отрече изявлението на херцогинята, че се е мислила за единственото дете. Освен това Саманта отрече думите на сестра си, че никога не се е интересувала от кралското семейство и не знаела нищо за бъдещия си съпруг, информира tialoto.bg.

"Тя боготвори Даяна. Меган се постара да я изучи, да възприеме нейния стил на обличане и езика на тялото. Тя избра парфюма си за първата среща (с Хари)! И не казвайте, че сестра ми не знаеше кой е той" – възмути се Саманта.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


2
6 rate up comment rate down comment 1
анонимен
преди 3 години
Принцеса Даяна е била и ще остане в историята единствена и неповторима. Снахите й никога няма да могат да влязат в нейната кожа, колкото и да се стараят. Могат да подражават на принцеса Даяна с поведение, маниери и прочее, но никога не биха се извисили толкова, колкото високо беше за времето си принцесата на Великобритания. Сигнализирай за неуместен коментар
1
15 rate up comment rate down comment 3
Дора
преди 3 години
Тая е ненормална но Хари един ден ще прогледне Сигнализирай за неуместен коментар