За прекрасна и блестяща кожа на Бела Хадид има няколко тайни...

Серум с антиоксиданти като витамин Е и масло от шипка е добър вариант за хората под 25 г.

07.03.2021 | 10:26 Редактор: Юлия Христова
За прекрасна и блестяща кожа на Бела Хадид има няколко тайни...

Въз основа на прекрасната и блестяща кожа на Бела Хадид, ще ви бъде простено, ако мислите, че 24-годишното момиче дължи нереалния си външен вид на същите гени, които карат Йоланда и Джиджи Хадид да изглеждат толкова добре. Все пак, Бела откровено показва, че красотата невинаги се дължи на ДНК, а по-скоро на добрата грижа за себе си и използването на правилните продукти.

"Да, сблъсквам се с пъпки, а г-ца Смит знае как да се справи с тях“, написа Хадид под видео в социалните мрежи, на което се вижда как лежи на козметичната маса на Кристин Смит. Това накара много фенове да се насочат към профила на козметичката и да разгледат какви са нейните тайни, с които поддържа кожата на клиентите си в безупречно състояние.

За щастие, не ни се наложи да преглеждаме дългия списък от снимки и видеа, които Смит е публикувала, тъй като тя застава пред InStyle и споделя своите препоръки за това как точно да постигнем кожа, достойна за модния подиум.

От гледна точка на продуктите, Смит съветва клиентите си да почистват дълбоко лицето си и да използват нежен тонер, последван от антиоксидантен серум, овлажнител и слънцезащитен крем. Тя обаче предупреждава, че серумите с витамин С могат да бъдат вредни за хората с мазна кожа и такава, склонна към акне. Затова Смит препоръчва този продукт на клиенти, които се лекуват от сериозно увреждане от слънцето.

Серум с антиоксиданти като витамин Е, масло от шипка, куркума или синя вратига, е по-добрият вариант за хората под 25 години, тъй като витамин С е запазен за лечение на проблемни зони, в които са се появили старчески петна или бръчки. От друга страна, пептидните серуми са прекрасно решение за поддържане на стегната и приятна на допир кожа. Към тях може да добавите и продуктите с хиалуронова киселина, която намалява фините линии.

Цялата статия четете на tialoto.bg

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК