Бащата на Джиджи и Бела Хадид обяви фалит

Мохамед Хадид се намира в трудно положение

03.12.2019 | 23:04 Редактор: Юлия Христова
Бащата на Джиджи и Бела Хадид обяви фалит

Мохамед Хадид може да не е известен, но дъщерите му със сигурност са. Джиджи и Бела Хадид са едни от най-популярните момичета в модния свят и техните стъпки се следят много внимателно както на подиума, така и извън него. Двете често бяха едни от ангелите на Victoria's Secret и имат множество договори с популярни дизайнери, пише tialoto.bg.

Сега обаче в центъра на вниманието попада бащата на момичетата – Мохамед Хадид. От години той води съдебни битки заради построяването на имението си, което е известно още като "Звездния кораб“. Цената му възлиза на 100 млн. долара, но според съда, то представлява опасност за живота на съседите.

Според съдия Крейг Карлан, "ако тази сграда се срути, ще повлече част от квартала със себе си“. Строежът на имението е започнал още през 2011 година, но постепенно започва да струва много повече отколкото Хадид е смятал да отдели. В допълнение към това, съдебните дела, които води, още повече влошават положението му. 

Затова, точно преди Деня на благодарността, бащата на Бела и Джиджи Хадид е обявил банкрут на своята фирма. Според списание "People“, Мохамед дължи близо 714 хиляди долара на различни компании, свързани с построяването, обзавеждането и поправянето на къщата. 

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК