Шакира: Бракът много ме плаши, не искам да се омъжвам

Певицата и футболистът Жерар Пике имат две деца

06.02.2021 | 08:20 Редактор: Ивет Арабова
Шакира: Бракът много ме плаши, не искам да се омъжвам

Любовната история на колумбийската певица Шакира и нейния неузаконен съпруг футболистът Жерар Пике, радва обществеността от десетилетие, а "тайната” на успешния им съюз, е че певицата, въпреки голямата си любов и двете си деца, не иска официално се омъжи за испанския футболист.

“Честно казано, бракът ме плаши много. Не искам той да ме възприема просто като "жена“. Искам да ме вижда като момиче, любовница, забранен плод… Разбирате ли?”, каза Шакира, гостувайки в предаване с Пике.

Една от причините, поради които популярната колумбийка се страхува да каже съдбоносното "да“ за втори път, със сигурност е големият проблем, който е имала по време на развода с първия си съпруг Антонио де ла Руа. Антонио първо заведе дело срещу Шакира за 250 милиона долара, а след това и за 100 милиона долара. Той я обвини в причина за големите му финансови загуби, когато след успешната ѝ кариера в продължение на десетилетие, тя прекратила тяхното бизнес сътрудничество. Междувременно съдът отхвърли всички обвинения на бившия съпруг, а певицата и Пике станаха родители на две момчета – Милан и Саша, предава БГНЕС.

Певицата и футболистът се срещнаха през пролетта на 2010 г., когато той беше един от играчите, които се появиха във видеото към песента ѝ “Waka Waka” (This Time for South Africa), която беше официалната песен на Мондиал 2010. 

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК