Палтото на Камала Харис, какво е скритото послание?

То е дело на марката Pyer Moss

23.01.2021 | 08:27 Редактор: Искра Ангелова
Палтото на Камала Харис, какво е скритото послание?

Само няколко часа преди да запише името си в историята на Америка, Камала Харис впечатли със стил. На 20 януари тя, заедно с Джо Байдън, положиха клетва като 46-ите президент и вицепрезидент на страната, която през последната година беше разтърсвана от размирици, скандали и стотици хиляди смъртни случаи от Ковид-19.

Камала Харис се превърна в първата жена, първата афро-американка и първата с потекло на азиатци, която влиза като вицепрезидент в Белия дом. Преди това да се случи обаче тя, заедно със съпруга си Дъглас Емхоф и семейство Байдън, отдадоха почит на починалите от новия коронавирус. Четиримата посетиха мемориала "Линкълн", където бяха запалени 400 светлини в чест на 400 000 американци, които са загубили битката с вируса досега.

В своята реч президентът Байдън заяви, че в процеса на излекуване трябва да си спомним за онези, които са били изгубени. "Понякога е трудно да си спомним. Но по този начин се лекуваме. Важно е да го направим като нация", каза той на своите граждани. И въпреки че Камала не говори на събитието, самото ѝ присъствие говореше вместо нея.

Според New York Times кафявото палто на вицепрезидента е дело на марката Pyer Moss. Тя е собственост на чернокож дизайнер, който осигурява защитни облекла на медиците и подпомага малките бизнеси по време на пандемията. "Не става въпрос за мода. Става въпрос за ценности", написа модната журналистка Ванеса Фридман.

Тя допълни, че стилът на Джил Байдън също е заслужавал внимание. Първата дама е избрала палто от Unity и рокля от неизвестния дизайнер Джонатън Коен. По този начин г-жа Байдън подкрепя малкия бизнес, който страда изключително много по време на пандемията. Задължителните предпазни маски и на четиримата са били направени от остатъчни материали, което показва тяхната грижа към природата.

Четете цялата статия в www.tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


6
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 3 години
Това какво ни засяга нас? Сигнализирай за неуместен коментар
5
4 rate up comment rate down comment 0
Бял, Хетеросексуален
преди 3 години
Сигурно са роднини с този Коен.Остатъчни Отпадъци!!! Сигнализирай за неуместен коментар
4
4 rate up comment rate down comment 1
анонимен
преди 3 години
3
2 rate up comment rate down comment 18
Стоил Стоев
преди 3 години
Възхитен съм Камала Харис и Джо Байдън който с основание ще управляват САЩ,те заслужиха тази победа,с достойна и почтен на борба!!Специални поздрави и за Дем.партия и най вече за Народа на САЩ,те се държаха достойно и се бориха за демокрацията!!! Сигнализирай за неуместен коментар
2
15 rate up comment rate down comment 4
Идиот от народа
преди 3 години
Скритото послание е в мозъка на писателя на статията. Дами и господа мислеви за сериозна медия. Сигнализирай за неуместен коментар
1
18 rate up comment rate down comment 4
Глупости на квадрат
преди 3 години
Няма никакви послания...богаташки купили си патла по за 15 000 долара...И толкова..стига фантазии.. Сигнализирай за неуместен коментар