Принцеса Даяна на яхта с втория син на Сакскобургготски през 1990 г.

Кадрите бяха разпространени от партньора на дизайнера Валентино - Джанкарло Джамети

26.11.2020 | 14:53 Редактор: Искра Ангелова
Принцеса Даяна на яхта с втория син на Сакскобургготски през 1990 г.

Съоснователят на марката "Валентино" - Джанкарло Джамети, сподели в Instagram непубликувани досега снимки на принцеса Даяна, която е в компанията на втория син на Симеон Сакскобургготски - княз Кирил.

Кадрите са направени през 1990 г. на яхта в Италия - 2 години преди официалната раздялата с принц Чарлз. 

Принцесата на народа е облечена в небрежна риза и бански, държаща чаша питие. На един от кадрите тя е именно между княз Кирил и италианския дизайнер. По това време  - принцесата и съпругът ѝ вече са били разделени, а принц Чарлз е бил в началото на връзката си с Камила.

Твърди се, че Даяна пък е била в романс с офицер Джейсм Хюит, за когото искала да сподели пред света, че той я обожава, както и да афишира връзката си  с нейния бодигард Бари Манаки, чиято смърт през 1987 г. тя описа като най-големия удар в живота си.

Летните кадри, направени на яхтата "Тим Ем Блу", са в един от най-тежките периоди за принцесата на народа. Тогава тя преживява тежко командироването на Хюит в Германия, опитва да спаси брака си с Чарлз, както и борбата ѝ с булимията. Всичко това е добре описано в четвъртия сезон на хитовия сериал "The Crown" по Netflix.

Джамети е публикувал снимка от същия ден на яхтата през септември т.г, както и една през 2014 г., на която принцеса Даяна е с Росарио Надал, съпругата на Кирил Сакскобургготски.

Снимка: Instagram

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК