Даяна за брака ѝ с принц Чарлз: Беше ад от първия ден

Макс Хейстингс реши да сподели за откровен разговора си с лейди Ди отпреди 25 години

26.10.2020 | 15:08 Редактор: Искра Ангелова
Даяна за брака ѝ с принц Чарлз: Беше ад от първия ден

Журналистът Макс Хейстингс реши да разкаже за откровен разговор между него и лейди Ди отпреди 25 години. Той сподели думите на принцесата, която намекнала след развода, че бракът ѝ с принц Чарлз далеч не е идеален. 

Подробностите за разговора, записан преди скандалното телевизионно интервю на Даяна с Мартин Башир, са разкрити в нов документален филм "Даяна: Истината зад интервюто".

Макс се среща с принцесата в Беркшир и прекарва няколко "вълнуващи" часа с нея. По време на интервюто Даяна "направи страхотно шоу" и била изненадващо пряма. По някое време тя дори попитала дали Хейстингс е чувал нещо за "заговор за нейното отстраняване". Изглежда, че лейди Ди се е страхувала сериозно за своето благополучие след раздялата със съпруга си, намеква журналистът.

"Още в началото стана ясно колко много мрази Чарлз... да, тя не можеше да го понесе. Когато попитах дали е имала щастливи дни, тя отговори: "Не, бракът беше ад от първия ден." Бях изумен от нейната откровеност и директност" – каза още журналистът.

Четете цялата статия в www.tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК