Преди сватбата: Принц Чарлз казал на Даяна, че не я обича

"В този брак бяхме трима, така че беше малко пренаселено", казва принцесата

14.11.2020 | 09:35 Редактор: Искра Ангелова
Преди сватбата: Принц Чарлз казал на Даяна, че не я обича

В нощта преди сватбата си с принц Чарлз, Даяна Спенсър разбрала, че бракът им никога няма да бъде щастлив. Часове преди тя да сложи бялата рокля и да му се врече във вечна вярност, той ѝ казал: "Не те обичам". Това твърди астроложка, работила с покойната принцеса.

"Едно от най-шокиращите неща, които Даяна ми каза, беше, че вечерта преди сватбата Чарлз ѝ казал, че не я обича", казва Пени Торнтън, която била и близка приятелка на майката на Уилям и Хари. Тя участва в документалния филм на ITV "Интервюто на Даяна: Реваншът на принцесата". Той бе излъчен от Би Би Си по повод 25 години от скандалното ѝ интервю в предаването "Панорама".

Дълбоко огорчена от бъдещия си съпруг и неговото семейство, тогава Даяна била на крачка от това да спре всички приготовления и да се откаже от сватбата.

По време на интервюто си пред журналиста Мартин Башир през 1995 г., принцесата признава, че както тя, така и Чарлз, са имали извънбрачни връзки. Възобновявайки връзката си с Камила Паркър-Боулс, той допринася за раздялата им през 1992 г.

"В този брак бяхме трима, така че беше малко пренаселено", казва Даяна, която в ефира на Би Би Си не скрива и за отношенията си с кавалерийския офицер Джеймс Хюит. Именно тези нейни думи карат Елизабет Втора да накара сина си да сложи край на своя брак с жената, дръзнала да ѝ се опълчи чрез своята телевизионна изява.

Според новия документален филм, посветен на скандалното интервю, репортерът е принудил Даяна да застане пред камерата чрез фалшиви документи, заради което собствениците на Би Би Си са започнали разследване. Говори се за банкови извлечения с невярно съдържание, снимки и други.

Четете цялата статия в www.tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


2
0 rate up comment rate down comment 0
LOL
преди 3 години
Ти въобще не знаеш в кой сайт се намираш, бе Ленче! Майко мила, какви образи имало на този свят! Сигнализирай за неуместен коментар
1
3 rate up comment rate down comment 2
Е. Христова
преди 3 години
Поръчах си якето на 25.09.2020г. Получих потвърждение на поръчката и номер. Поръчката все още- 15.11.2020 г. НЕ Е ИЗПЪЛНЕНА, а от сайта- пълно мълчание. Сигнализирай за неуместен коментар