Рецептата на Никол Шерцингер за перфектно тяло на 42 години

Съвети от инструктора ѝ Паоло Мацити

12.11.2020 | 12:23 Редактор: Тодор Петров
Рецептата на Никол Шерцингер за перфектно тяло на 42 години

Никол Шерцингер е на 42, но има тяло на 30-годишна, заради което всяка жена би ѝ завидяла. Ежедневните ѝ тренировки с Том Евънс също имат заслуга за това тя да изглежда по-млада и да има стегнат корем.

Известната певица, която наскоро отпразнува една година щастлива любов, вдъхновява много жени по целия свят със своите постове в социалните мрежи, в които показва как спортува. Хиляди се опитват да правят нейните упражнения, за да отслабнат и стегнат тялото си, но според личния ѝ треньор всеки е различен и не може да очаква, че онова, което работи при Никол, ще бъде ефикасно и при него.

Според инструктора Паоло Мацити, с който тренират Шерцингер и други известни личности, всеки от нас трябва да намери упражненията и хранителния режим, които са подходящи за неговите възможности и физическа структура.

"Тя тренира цял живот. Тя има определен тип тяло. Бих казал – просто бъдете здрави. Не се опитвайте да се сравнявате с някой друг. Най-добрата форма за теб може да е изключително различна за Никол", коментира той.

Паоло Мацити споделя серия от видеа, с които разкрива какви са ежедневните тренировки на бившата приятелка на Григор Димитров, която вече го забрави и заедно с новата си любов се поти здраво в залата. 

Четете повече по темата в Tialoto.bg

Снимки: Instagram

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК