Мидълтън и Маркъл не враждували - просто нямали нищо общо

Това твърди биографичната книга "В търсене на свобода"

27.07.2020 | 06:00 Редактор: Наталия Тотева
Мидълтън и Маркъл не враждували - просто нямали нищо общо

Между Меган Маркъл и Кейт Мидълтън нямало вражда – двете жени просто нямали нищо общо. Това се казва в биографичната книга "В търсене на свобода" за херцога и херцогинята на Съсекс, написана от Омид Скоби и Каролин Дюран.

В допълнение към историята за нарастващото огорчение на принц Хари и Меган към кралското семейство и монархията, авторите на книгата се опитват да развенчаят и няколко мита. Предполагаемият разрив между херцозите на Кеймбридж и Съсекс се дължи на нарастващото напрежение между принцовете Хари и Уилям, а не на съпругите им - Меган и Кейт.

Според книгата, връзката между херцогините не се е развила добре от първата им среща. 

"Истината е, че Мидълтън и Маркъл просто не се познаваха добре", пишат авторите. 

Според тях Меган се надявала, че Кейт ще се обърне първо към нея, но това така и не се случило. В същото време бившата актриса била разочарована от липсата на подкрепа от Мидълтън в момент, когато преживявала нападки от страна на пресата.

Що се отнася до слуховете, че Меган докарала Кейт до сълзи по време на проба на шаферската рокля за принцеса Шарлот, авторите твърдят, че те са фалшиви.

По-рано кралският биограф Том Куин разкри причината за враждата между Меган Маркъл и Кейт Мидълтън. 

Според него в началото на отношенията си двете херцогини се опитали да се разбират, въпреки разликата в характерите. Куин добави, че жените са били подложени на силен натиск от хората около себе си, очаквайки да се сприятеляват, тъй като съпрузите им се разбират добре.

Съобщения за разногласия между Кейт Мидълтън и Меган Маркъл многократно се появяват в пресата, припомня БГНЕС. Според една от версиите конфликтът започва по време на подготовката за сватбата на принц Хари и Меган. Протоколът гласи, че шаферките трябвало да носят чорапогащи, но поради горещото време булката им разрешила да не ги носят, което предизвика възмущението на Кейт.

Снимка: БНГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК