Любовната приказка на Хоакин Финикс и Руни Мара

През 2019 г. стана ясно, че са сгодени

13.02.2020 | 21:05 Редактор: Кристина Крумова


Вълнуващата любовна история на носителя на "Оскар" за главна мъжка роля в "Жокера" – Хоакин Финикс и актрисата Руни Мара развълнува публиката. 

Една снимка след церемонията по връчването на статуетките разпали вниманието на целия свят към тях. На кадъра двамата похапват веган бургери, седнали на стълби. Семплата красота на любовта им се превърна в една от най-коментираните теми в социалните мрежи.

Лишени от светска суета, нетипични и мистериозни - Хоакин Финикс и актрисата Руни Мара пазят личния си живот ревностно и рядко се появявт в публичното пространство. 

Съдбата срещата Хоакин и Руни през 2012 г. на снимачната площадка на филма "ТЯ", където играят съпрузи. За Хоакин обаче Руни не е просто екранен партньор. Актьорът се влюбват от пръв поглед, но така и не предприема стъпка, смятайки че чувствата не са споделени. В продължение на няколко годин поддържат приятлески отношения и често си пишат имейли. 

Професията събира двамата отново през 2016 г. Актьорите стават част от лентата "Мария Магдалена", а година по-късно изненадват всички, след като се появяват заедно на връчването на наградите "Златен глобус". 

По време на речта си на церемонията, треперещ от вълнение, Хоакин заяви пред целия свят, че обича своята половинка. Двойката страни от големи партита или светски събития. Двамата живеят спокаен живот в апартамента на Хоакин в Лос Анджелис, ядат биозеленчуци, отглеждани в градината им, и често се появяват на протести за правата на животните. 

И въпреки че не коментират отношенията си публично, през 2019 г. стана ясно, че са сгодени. И все пак близостта между двамата не остава незабелязана. На церемонията по връчването на наградите Оскар, Руни беше неотлъчно до Хоакин, който спечели престижната статуета за главна мъжка роля.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК