Кой ще поеме ангажиментите на Хари и Меган?

Идеалните кандидати за тази роля – внучките на кралица Елизабет Втора

29.01.2020 | 11:59 Редактор: Юлия Христова
Кой ще поеме ангажиментите на Хари и Меган?

Няколко седмици след "Мегзит" в кралското семейство започнаха да пресмятат кой ще поеме ангажиментите на принц Хари и Меган Маркъл. След като двамата изразиха желание да се оттеглят от задълженията си, идват и последиците от тяхното решение.

Оказва се, че някой ще трябва да се захване с техните дела и проекти, които са били планирани за тях. Оказва се, че има идеални кандидати за тази роля – а именно внучките на кралица Елизабет Втора – принцеса Беатрис и принцеса Юджийн, пише tialoto.bg.

"Ако двама си тръгнат, тогава двама трябва да дойдат. Сигурен съм, че Беатрис и Юджийн ще излязат на преден план и те ще бъдат добре посрещнати. Точно от това се нуждае кралското семейство, защото има още 15 години преди съзряването на принц Джордж. Каква ирония – Хари отбеляза, че е равен на братовчедите си“, твърди биографът от пресата и експерт по британските монарси Робърт Лейси.

Принцесите имат не само своите кралски задължения, но и пълноценна работа: Беатрис е вицепрезидент на IT компанията, а Юджийн е артдиректор на галерия.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК