Кралски експерт: Хари и Меган засега не мислят за второ дете

Двамата прекараха Коледа в Канада, където им се сторило като рай

07.01.2020 | 22:45 Редактор: Ивет Арабова
Кралски експерт: Хари и Меган засега не мислят за второ дете

Веднага щом малкият Арчи се появи на бял свят, феновете на кралското семейство започнаха да залагат кога принц Хари и Меган Маркъл ще решат да имат и второ дете. И докато херцозите на Съсекс се опитват да избегнат темата на всяко официално събитие, то кралският експерт Омид Скобие твърди, че засега двойката не мисли за още наследници.

Вместо това Хари и Меган ще се фокусират върху кралските си ангажименти и работата си с различни организации. Двойката смята да отдели и специално внимание на Канада, където прекара голяма част от времето си между коледните и новогодишните празници, предава Tialoto.bg. 

"В Канада херцозите на Съсекс успяха да заредят батериите и да се насладят на времето със сина им Арчи“, казва Скобие пред списание OK. 

Той добавя, че страната е била като рай за двамата, тъй като там рядко били разпознавани и не били притеснявани от фенове и папараци. "Най-вероятно ще ги видим да прекарват повече време тук, както и да започнат някаква инициатива в страната. Може би ще направят турне, но не мисля, че ще започнат да търсят къща“, категоричен е Скобие.

Снимка: Reuters

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК