Отчуждават ли се Хари и Меган от кралското семейство?

Двамата няма да прекарат Коледа с кралицата

22.11.2019 | 23:03 Редактор: Кристина Крумова
Отчуждават ли се Хари и Меган от кралското семейство?

Меган Маркъл и принц Хари се чувстват изолирани от останалите членове на кралското семейство, съобщава People, цитиран от tialoto.bg.
Изданието се позовава на източник, според когото след премиерата на документалния филм на херцозите на Съсекс ситуацията се влошила още повече.

И това не е защото двойката честно говорила за себе си с какво е нужно да се справят ежедневно – отчуждение, преса и т.н.
Източникът разказал, че кардинални промени не последвали: "Нямаше завъртане на 180 градуса. Нищо не се промени. Те не говорят, никой не ги гледа, не пишат".

Основната причина за напрежението според източника се крие в бързото решение на Хари да се ожени за Меган. Принцът изрази желание да се ожени за американска актриса по-малко от година, след като се запознаха.

Въпреки това кралският източник не е съгласен с тази версия. Според него "промяна се случва в семейството, когато един от братята или сестрите сключи брак".
По думите му това е нормално, тъй като хората имат нови приоритети и цели.

Може би това чувство на неприемане от останалите в семейството е провокирало и решението на Меган и Хари да не са на Коледа с кралица Елизабет Втора.

Снимка: Reuters

Харесайте страница ни във Facebook ТУК