Влизането на Слави Трифонов в политиката предизвика двуполюсни реакции

Соня Колтуклиева: Той е чалга фракцията на статуквото

02.08.2019 | 19:21 Редактор: Елена Несторова

Вече втори ден новината за влизането на Слави Трифонов в политиката предизвиква реакции на двата полюса. В социалните мрежи част от хората аплодират решението на шоумена, но други го определят като „поредния месия“.

Мнозина схващат появата на Слави Трифонов на политическата сцена като удар срещу статуквото, защото самият той неведнъж се е обявявал срещу него.

"Разсмива ме това, че Слави Трифонов е алтернатива на статуквото. Той е чалга фракцията на статуквото! След 21 ноември 2018 г. Слави Трифонов върви надолу. Все по-малко хора му имат доверие! На тази дата шоуменът прави интервю с Бойко Борисов, но очакванията не са оправдани. Днес Трифонов влиза в политиката с мотива, че иска да реализира точките от своя референдум. А въпросът колко значим ще бъде политическият проект на Трифонов остава отворен", коментира журналистката Соня Колтуклиева.

В социалните мрежи реакциите са противоречиви. Във Facebook циркулират становища от "Доволна съм, защото отдавна трябваше просто нещо да се случи!" до "Пак ли ще повярвате на поредния месия на бял кон? И после още едни 10 години прогниващо корумпирано правителство".

Вижте повече във видеото!

Харесайте и страницата ни във Facebook ТУК