Руски класики завладяват ефира на Bulgaria ON AIR през лятото

Любовни драми, психологически битки и комични сюжети очакват зрителите всяка неделя от 22:30 часа

05.07.2019 | 13:13
Руски класики завладяват ефира на Bulgaria ON AIR през лятото

Руски класики завладяват ефира на Bulgaria ON AIR това лято. Любовни истории, драматични психологически битки и смях по руски очакват зрителите на национлната политематична телевизия, всяка неделя от 22:30 часа.

Сезонът на руските филми започва на 7 юли с „Моят ласкав и нежен звяр“. Лентата е базирана на пиесата на Антон Чехов „Драма по време на лов“ и разказва историята на една красива, но нещастна жена, разкъсвана между любовта си към трима мъже. На какво е способна една влюбена жена, гледайте в „Моят ласкав и нежен звяр“.На 21 юли зрителите ще видят драмата „Куриер“, посветена на катаклизмите, които предизвиква любовта. Иван Мирошников се проваля на кандидатстудентските изпити и е принуден да започне работа като куриер в списание „Въпроси на познанието“. Нежеланата работа го среща с желаната любов, която преобръща света му. В романтичната комедия „Служебен роман” зрителите ще видят историята една невъзможна любов – тази между вечно недоволна и болезнено амбициозна шефка и скучен статистик.

Любовта има много измерения, а в драмата „Те се сражаваха за родината“ зрителите ще видят на какво са способни хората за родината си. Филмът на режисьора Сергей Бондарчук разказва по неповторим начин за подвига на обикновените войници и за цената на победата.

В съвършено различен свят попада главният герой от комедията „Град Зеро“. Инженер Варакин е изпратен в командировка в град на фантазиите, в който няма природни бедствия, животът върви бавно, а всички жители сякаш са в заговор срещу новодошлия инженер. Варакин е решен да напусне града, но дали ще успее, гледайте в комедията „Град Зеро“.

Любителите на заплетените психодрами и екшъни могат да се насладят на емблематичните руски филми  „Цареубиец“ и „Човекът от булеварда на Капуцините“. Драмата „Цареубиец“ акцентира върху тънката разлика между реалност и фантазия. Пациент в психиатрична клиника вярва, че той е човекът, убил царете Александър и Николай ІІ. Възприелият се за убиец на царе се оказва философ, който умело успява да внуши на околните, че и най-голямата илюзия може да бъде реалност. В капана на внушенията му попада дори психиатърът, който го лекува. „Човекът от булеварда на Капуцините“ е романтичен уестърн, който разкрива как киното променя нравите и навиците в едно типично каубойско градче в Дивия Запад.  

Не пропускайте сезона на руските класики в ефира на Bulgaria ON AIR, от 7 юли, всяка неделя, от 22:30 часа.