България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Спасен и оздравен ли е ЦСКА след търга за емблемата?

Георги Атанасов и Емил Коцев нажежиха до червено страстите в студиото на Bulgaria ON AIR

31.05.2017 | 08:50 Редактор: Тодор Петров
Спасен и оздравен ли е ЦСКА след търга за емблемата?

От вчера целият исторически актив е в своя дом, но и преди това беше там благодарение на феновете, настоя пред Bulgaria ON AIR спорният журналист Георги Атанасов след спечеления от Гриша Ганчев търг за емблемата и активите на ПФК ЦСКА АД.

Според Аатанасов с купуването на емблемата Ганчев е успокоил червената общност и е показал, че стои твърдо зад отбора. По думите му собственикът на ЦСКА се е доказал като най-добрия футболен мениждър, който до 2 години ще свали "Лудогорец" от върха.

"ЦСКА бе ликвидиран от Гриша Ганчев. Той каза, че ще оздрави клуба и това не се случи. Клубът не е оздравен", категоричен бе от своя страна административният директор на аматьорския ЦСКА 1948 Емил Коцев.

В "България сутрин" той изрази своите съмнения, че бизнесменът ще плати заявените на търга за емблемата над 8 млн. лева и посочи, че Гриша Ганчев е преместил "Литекс" в София.

"Приказката дали Ганчев ще плати ми прилича на приказката за "Левски", които като ги биеш 3:0 и започват да говорят, че са имали положения. Отборът беше спасен, не бе спасена една футболна бакалница", опонира Георги Атанасов.

"Вие говорите от името на Домусчиев и "Подуяне", обърна се спортният журналист към Емил Коцев и го обвини, че е директор на черното тото. "Те са финансирани от Делиормана и медийно подпомагани от медии, близки до "Герена", продължи Атанасов, визирайки ЦСКА 1948.

Емил Коцев отбеляза, че с отнемането на базите от автентичния клуб ЦСКА спортният министър Красен Кралев е отказал всички кандидати, които са искали да оздравят клуба. Според него е било възможно дълговете на старото дружество от 26 млн. лева да бъдат разсрочени и платени. 

"Вие искате Ганчев да отговаря за игрите на комисионерите? Как си представяте, че Ганчев ще блъфира с 8 млн. лева", отвърна му Георги Атанасов и сподели увереността си, че парите за емблемата ще бъдат платени.

Според него вече две десетилетия има политическа репресия срещу ЦСКА. "На куцо и сакато се помагаше от държавата, докато на ЦСКА само се пречеше. Политическата и икономическа мафия взе под прицел ЦСКА", настоя Атанасов.


1
0 rate up comment rate down comment 0
Koko_Nunkov
преди 6 години
Не пускайте случайни момчета срещу Жоро Атанасов.... КоцеФФ къде сиииии?! хахахахахха Сигнализирай за неуместен коментар