България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Журналист: Врагове на ЦСКА искат да пречат на възраждането на клуба!

Не ни позволиха да изкупим активите на старото дружество, жалва се членът на УС на ЦСКА 1948 Никола Газдов

31.03.2017 | 09:50 Редактор: Тодор Петров
Журналист: Врагове на ЦСКА искат да пречат на възраждането на клуба!

Разединение в ЦСКА няма! Има провокация за дестабилизация и мръсна интрига, която се вкарва от врагове на ЦСКА, които искат да пречат на възраждането на 31-кратния шампион. Най-големият извод от тези събития е огромната морална победа на червената общност, която с телата си защити единствения отбор от "Българска армия" и човека, който води клуба към по-добро бъдеще.

С тези думи спортният журналист Георги Атанасов описа пред Bulgaria ON AIR вчерашните събития на ст. "Българска армия" и пропадналия търг за активите на обявения в несъстоятелност ПФК ЦСКА АД.

Търгът не се състоя, тъй като представителят на ЦСКА 1948 Никола Газдов не бе допуснат от над 1000 фенове на ЦСКА да влезе в сградата и да подаде необходимите документи. От ЦСКА 1948 определиха случилото се като брутален акт.

"Газдов е син на Теменуга Газдова, която е шеф на борда на директорите в "Лудогорец". Това ако не е чудовищен конфликт на интереси, здраве му кажи. Този опит да се натрапи чуждо присъствие на Армията е недопустим. Фирмите са на подставени лица. Какви намерения имат те за развитието на клуба? Никакви! Само да пречат и да обслужват враговете на ЦСКА", каза още Атанасов.

Той настоя, че една емблема е изпразнена от съдържание, ако зад нея не стои обществената подкрепа. По думите на журналиста вчера сме станали свидетели на проява на гражданското общество

"Близо 1500 човека се бяха събрали, за да защитят своята любов - ЦСКА", категоричен е Георги Атанасов. 

Bulgaria ON AIR потърси и другата гледна точка, включвайки по телефона члена на УС на ЦСКА 1948 Никола Газдов, който вчера бе в центъра на събитията в Борисовата градина.

"Внесли сме задатък и имахме желание да изкупим активите на старото дружество. Не ни беше позволено да внесем документацията. Най-скандалното беше, че имаше жив щит от деца отпред и твърдението, че аз не съм искал да вляза да подам документите", коментира той. 

Газдов отрече ЦСКА 1948, който се състезава в аматьорския футбол, да е свързан със собственика на "Лудогорец" Кирил Домусчиев. 

"Феновете сме 100% собственици на дружеството. Намерихме външно финансиране. Майка ми е един от успешните мениджъри в България", отговори Газдов на обвиненията.

Той добави, че не е подал жалба в полицията за случилото се вчера и призна, че разбира голяма част от хората, които вчера са били враждебно настроени.

"Уважавам мнението на тези хора и вярвам, че са истински цесекари, какъвто съм и аз съм", каза още Никоа Газдов.