България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Рускини, не правете секс с чужденци!? Мондиалът и страстите около него…

За въздържанието и целомъдрието – коментират Александър Дойнов и Миглена Ангелова

15.06.2018 | 09:53 Редактор: Иван Берберов
Рускини, не правете секс с чужденци!? Мондиалът и страстите около него…

Русия и светът са подвластни на Мондиал 2018. Наред с емоциите и залозите на букмейкърите, една друга тема разпени обществото. Руският политик Тамара Плетньова призова съгражданките си да се въздържат от секс и връзки с чужденци по време на Световното първенство.

"Тамара Плетньова е трогателно наивна. Нищо не може да спре рускинята! Те са известни и имат своите традиции. Любвеобилни и красиви са, поне до 36-годишна възраст. Все едно да спреш вятъра", изтъкна актьорът Александър Дойнов. 

В студиото на "България сутрин" ТВ водещата Миглена Ангелова обясни, че Плетньова е на 70 години и е от 1991 г. депутат в Русия.

"Това, което тя е казала, е препоръка да не се раждат деца в непълни бракове. При социализма никога не се е гледало с добро око на връзките със западни партньори. Отношенията между хората никога не са били подвластни на призиви от студиа и от държавната власт. Важното е, че от Държавната дума не са забранили секса с чужденци", добави тя. 

Дойнов обобщи бъдещата ситуация в Русия, поне що се касаят рускините и половите актове: Ще хвърчи ластик из цяла Русия. Ще се къса дантела в мрака. Километри ластик!

"Световното е факт. Имаше призиви да се бойкотира. Добре, че това не стана. Най-важно е да има мир. Депутатите трябва да се научат да не говорят глупости", посочи Ангелова пред Bulgaria ON AIR.