А1 стартира стажантската си програма за бъдещи професионалисти

Телекомът първи на българския пазар пуска слънчевозлатната версия на "S" серията на "Samsung"
Публикувана: От:

Още по темата

 

За 14-а поредна година А1 стартира стажантска си програма "Експедиция А1". Нейната цел е да развива бъдещи професионалисти в различни области. Над 40 младежи от различни направления, като "IT", "Телекомуникации", "Човешки ресурси", "Маркетинг", "Финанси", "Право" и "Корпоративни комуникации" се включиха в успешния старт на "Експедиция А1". Стажът продължава 6 месеца като на младите хора се предоставя възможност за придобиване на ценен практически опит в реална бизнес среда.

А1 е първият телеком у нас, който пуска в продажба най-новия цвят в "S" серията на "Samsung" – слънчево златно, в който ще се предлагат моделите "Galaxy S9" и "Galaxy S9+". Клиентите могат да закупят двата смартфона от магазини или онлайн от a1.bg. "Galaxy S9" се предлага за 45,50 лева на месец, а "Galaxy S9+" и за 52,50 лева на месец с абонаментен план "A1 ONE Unlimited 5XL".

Вече е ясен победителят от месечната игра на телекома. Това е Йоанна Илиева. Тя печели смартфонa "Xiaomi Redmi Note 5A". Честито! Това беше последното издание на видеоновините на А1 за сезона. Очаквайте ги отново през есента, а дотогава екипът на "Ако сте пропуснали" ви желае приятно прекарване на летните месеци.

Коментари ( 0 )