Необикновена любовна история

"Ако всички хора по света бяха слепи, колко от тях щеше да впечатлиш?"
Публикувана:

Историята на Калинка и Виктор е точно толкова красива и магична, колкото сме свикнали да четем в приказките с щастлив край, с които ни приспиваха, когато бяхме деца.Те се запознават преди пет години, а от два месеца вече са сгодени. 

Той ѝ предлага брак на връх Мусала, един от многото върхове, които и двамата, въпреки че са незрящи,  успяват да покорят. Макар да не са се виждали никога, още на третия ден от запознанството си те разбират, че са сродни души.

"Той е всичко, което едно момиче може да иска. Спонтанен, нежен и екстремен. Също като мен", споделя Калинка.  

Освен любовта към планинарството и екстремните спортове, в  момента и двамата са студенти в СУ "Св. Климент Охридски", а най-голямата им мечта е да си имат детенце.

"Искаме да имаме и наше детенце, но и да осиновим, за да помогнем да едно изоставено дете да живее в по-добри условия", допълва Виктор, който от седем месеца търси работа, но засега без резултат.

На въпроса дали обича Калинка, той се усмихва и казва, че тя е всичко за него. А за нас остава въпросът: Не е ли това истинската любов? Защото във време на краткотрайни връзки и любов с много въпросителни, Калинка и Виктор са доказателството, че да виждаш със сърцето е по-важно, отколкото с очите си. 

И ни подсетиха за една много известна мисъл: "Ако всички хора по света бяха слепи, колко от тях щеше да впечатлиш?"  - Бунаа Мохамед. 

Повече вижте в репортажа на Божила Симова, оператора Цветан Атанасов и монтажиста Мирослав Димов. 

Коментари ( 0 )