Брюксел 1

Как решенията на Брюксел променят всекидневието ни, как експерти, политици и граждани коментират новините от евроинституциите.

Събота, 17,30

Водещ:
Милена Милотинова

Докъде се простира мрежата на Ислямска държава

Спиралата на глобалния терор
Публикувана:

След серията експлозии, които разтърсиха Шри Ланка, убили над 250 души и ранили над 500, докъде стига мрежата на Ислямска държава - по темата говорим с проф. Нако Стефанов - експерт по процесите в Азия и Йордан Божилов - експерт по сигурността. 

След първия тур на президентските избори в Северна Македония - минимална преднина на кандидата на управляващата партия. Какво показва резултатът и каква ще е ролята на албанците в Македония за втория тур – коментар на Любчо Нешков от БГНЕС. 

Комик и инстаграм звезда начело на Украйна с рекордните 73% от гласовете - какво следва след изборите, в които Володимир Зеленски измести Петро Порошенко в предаването "Брюксел 1" по Bulgaria on air. Защо Кремъл се въздържа от поздравления на този етап – анализ на Красен Станчев от Института за пазарна икономика?

Втора част гледайте тук >> 

 

Коментари ( 3 )
 • 3

  Velichkov Yavor

  28 апр 2019 | 08:46

  Те горките още си вярват, че създават някакво мн светло бъдеще за цивилизацията, всички предстои ***. От това примитивно егоистично ниво на съзнание няма как да стане, ограничени в съзнанието биологични отпадъци, целият свят следва да стане на пихтия.
 • 2

  Velichkov Yavor

  28 апр 2019 | 08:43

  Целият този цирк в Близкият изток беше възможен с вашите данъци хора, сега и 2% от БВП за НАТО ще отиват за следващата им простотия в света и следващата им война, някаква секретна космическа програма имат с квантови технологии от Сивите, искали да си правят въздушна и космическа армада от TR-3B модели и подобни, вместо тези технологии да ги използваме да направим света по-добро място за живот, те си развиват военно въздушните сили, сега до 2050-та природата следва да направи цялата им зидария по света на пихтия, на кайма, ще измират заедно с целите си семейства, а военните ще служат само и единствено да спасяват хора в бедстващи райони, тази кретено-масонска егоистична парадигма приключи, предстои да го гледате, ще го забележите по все по-честите инциденти, бедствия и природни стихии, в които измират хора, така си го направихте, от това ниво на съзнание, толкова, не предстои нищо смислено за цивилизацията.
 • 1

  Velichkov Yavor

  28 апр 2019 | 08:30

  Мога да ви кажа откъде започва, от ЦРУ и кретено-масонска ложа, както и целият радикален ислям и всичките проблеми на цивилизацията днес. Но вие естествено може да сте достатъчно глупави като икономисти, а не като учени, че да вярвате, че ИД сами си произвеждат оръжие, а не получаваха доставки с такова от страни с кретено-масоно-евр(е)о-атлантически ценности, а САЩ бяха там от над 20 години и само гледаха как те стават все по-силни и превземат нови територии, искаха да свалят Асад чрез ИД като инструмент, а С. Арабия са им мн близки, дори не се скараха с тях когато им убиха ЦРУ агент-журналиста. Следващите години на планетарни изменения дечицата и внучетата на цялата политическа *** на света, кретено-масоно прасешки елити и всички хора, които ги подкрепят да пукнат преди тях, от моята уста на всички богове в ушите, особено на великият кретено-масонски архитект на вселената, едната от многото, в неговите! Малко след това и родителите им да пукнат! До 2050-та цялата тази дебилна човешка глупост еманация на нисшият триизмерен егоистичен разум следва да стане на пихтия на фона на планетарните изменения, етаж по етаж като кули близнаци в добре организиран фалшив терористичен атентат от 2001-ва.