Брюксел 1

Как решенията на Брюксел променят всекидневието ни, как експерти, политици и граждани коментират новините от евроинституциите.

Събота, 17,30

Водещ:
Милена Милотинова

Защо САЩ, Великобритания и Франция нанесоха удари срещу Сирия

Мащабна операция на САЩ
Публикувана:

В първата част на предаването "Брюксел 1"  по Bulgaria ON AIR ще видите коментарите на бившият ни посланик в САЩ Елена Поптодорова и журналиста - арабист Нина Спасова  ударите на САЩ, Великобритания и Франция срещу обекти сирийският режим за производството на  химически оръжия.Каква е ситуацията в страната и мeждународния ефект от ударите в Дамаск в първата мащабна операция на САЩ в гражданския конфликт в Сирия 8 год. след началото и.   

Във втората  част на предаването "Брюксел 1"  ще видите специалното участие на заместник  генералния секретар на ВМРО-ДПМНЕ Петър Богойески, които коментира, аргументите на партията му да иска свалянето на премиера  на Република Македония Зоран Заев и воденото от него правителство на СДСМ.Той коментира и реформите вътре във ВМРО-ДПМНЕ след свалянето от власт на дългогодишния авторитарен лидер и бивш премиер Никола Груевски, както и отношенията с България и необходимостта от засилването на евроатлантическата интеграция на Р.Македония и преговорите за името между Скопие и Атина. 

Втора част гледайте тук >> 

 

Коментари ( 0 )