Винен тур и нелепи любовни свалки в „Сент Амур“ по Bulgaria ON AIR

Премиерната за ефира на Bulgaria ON AIR трагикомедия гледайте на 15 август, от 22:00 часа

14.08.2020 | 08:45
Винен тур и нелепи любовни свалки в „Сент Амур“ по Bulgaria ON AIR

По традиция, Бруно всяка година се отдава на вълнуващо винено дегустационно приключение по време на престижното земеделско изложение във френската столица Париж. От друга страна, неговият застаряващ, наскоро овдовял баща Жан, иска на всяка цена да спечели награда от надпреварата с домашни животни, като включи своя бик за разплод Навуходоносор в състезанието.

Твърдо решен да остави настрана семейния бизнес, младият фермер обикаля всеки един от щандовете на събитието, прескачайки от една дегустация към друга. След като става свидетел на безотговорността и нелепите опити за свалки на сина си, Жан решава да го запознае с големите преимущества на фермерството, като организира Двамата наемат такси, чиито шофьор е младият и привлекателен Майк, се отправят към спонтанно импровизираното вълнуващо пътуване по мъжки сред различни винарски райони.

Приключенските скитания на тези трима съвсем различни мъже из френските провинции и дегустирането на качествени вина като „Сент Амур”, откриват пред тях възможността да опитат и удоволствията на любовта.

Премиерната френска комедия гледайте на 15 август, събота, от 22:00 часа по Bulgaria ON AIR.

Комедия, Драма, Франция/Белгия, 2016г.

Режисьори: Беноа Делепин, Гюстав Керверн;

В ролите: Жерар Депардийо, Беноа Поелворд, Венсан Лакост и др.