"Арда" и ЦСКА 1948 изпуснаха шанса да се приближат до баража за Европа

Двата отбора завършиха с нулево равенство

20.05.2024 | 20:05 Редактор: Деси Николова

"Арда" (Кърджали) стигна само до равенство 0:0 пред собствена публика срещу ЦСКА 1948 в мач от 34-ия кръг в Първа лига, за разпределение на позициите между седма и десета. 

В третата минута Борислав Цонев шутира от границата на наказателното поле, но вратарят на гостите Петър Маринов изби. Две минути след това Цонев пробва късмета си с изстрел от пряк свободен удар, но топката се отби в стената.

След близо четвърт час игра Деян Лозев центрира в наказателното поле на "червените", където Борис Тютюков би неточно с глава. В 25-ата минута Радослав Кирилов проби към наказателното поле на домакините, но шутира в ръцете на Анатолий Господинов. 

В 31-ата минута Борис Тютюков, който би встрани от лявата греда на вратата, пазена от Петър Маринов. Втората част започна без интересни голови ситуации, а в 68-ата минута Педриньо отправи изненадващ удар към вратата на Арда, а кълбото се отби в левия страничен стълб. Няколко секунди по-късно Талис изпробва мерника си от дистанция, но топката излезе в корнер.

Четете повече в gol.bg

Снимка: Lap.bg