Дончич: Играхме слабо. Загорчич: Цял мач контролирахме нещата на терена

Тактиката на "Локомотив" (София) била друга, но второто попадение във вратата я провалило

09.03.2024 | 16:10 Редактор: Елеонора Танева
Дончич: Играхме слабо. Загорчич: Цял мач контролирахме нещата на терена

Играхме слабо, въпреки че имахме добър резултат на почивката. Не очаквахме толкова бързо да получим първия гол. От статично положение в 47-ата минута ни реализираха попадението. Имахме друга тактика. Да се затворим и на контра да отбележим още един гол, за да затворим двубоя. Това коментира старши треньорът на "Локомотив" (София) Данило Дончич след загубата с 1:2 от "Славия".

По думите му вторият гол е във вратата на "Локо" е дошъл след груба грешка и това е решило мача.

"Ние имаме добър колектив. Страничните неща не оказват влияние върху нас. Един лош мач за нас, надявам се това се промени в бъдеще. Искаме да печелим точки и да се представяме добре", заяви още  Дончич, цитиран от gol.bg.

Старши треньорът на "Славия" Златомир Загорчич категорично заяви, че неговите футболисти са контролирали напълно нещата на терена по време на целия мач. 

"Бяхме по-добри, въпреки че допуснахме гол след група грешка. Успяхме да отбележим два гола. Благодаря на момчетата за себераздаването на терена. Направиха това, което се разбрахме. Трябва да продължаваме по същия начин и няма да имаме проблеми", добави Загорчич.

Снимка: lap.bg