Любо Пенев доволен от резултата: Отборът пише нова история

"Момчетата непрекъснато напредват", каза старши треньорът на "Хебър"

28.02.2024 | 19:52 Редактор: Вяра Димова
Любо Пенев доволен от резултата: Отборът пише нова история

Старши треньорът на "Хебър" (Пазарджик) Любослав Пенев бе доволен след победата на своя тим с 2:1 над "Пирин" (Благоевград) в четвъртфиналите в турнира за Купата на България по футбол. Така за първи път в клубната си история "Хебър" се класира за полуфиналите в надпреварата. 

"Започнахме мача леко притеснени, което намирам за нормално. Въпреки всичко, създадохме 2-3 ситуации, които не бяха толкова чисти, но бяха преди възможностите за "Пирин". Те имаха много добри положения, които Дебърлиев извади. В края на полувремето вкарахме гола, който ни даде преднина и през втората част продължихме по същия начин - без да се притесняваме, да търсим победата и да бъдем близо до противниковата врата", заяви Пенев. 

"Момчетата непрекъснато напредват. Аз се радвам и ги поздравявам за това. Мачът се играе от първата секунда до последния съдийски сигнал. Това не е първият мач и се надявам да не е и последният, в който вкарваме в последните минути. Това е важно за характера и стила на един отбор", уточни той, цитиран от gol.bg.

"Този отбор пише нова история за клуба. Наслаждаваме се на победата. Мисля, че тези успехи означават много", каза още наставникът на "Хебър". 

Снимка: lap.bg