Головата машина на "Наполи" Виктор Осимен обяви къде ще играе

Има договор с "Наполи" до 30 юни 2026 г.

17.01.2024 | 11:11 Редактор: Вяра Димова
Головата машина на

Футболистът на "Наполи" и нигерийски национал Виктор Осимен заяви, че е щастлив в клуба от Неапол и добави, че "със сигурност ще играе във Висшата лига един ден", съобщава Sky Sports. Той в момента играе за Нигерия на Купата на африканските нации. Преди два дни тимът завърши наравно 1:1 с Екваториална Гвинея в мач от първия кръг на група А.

"Имам добри отношения с президента на "Наполи" Аурелио де Лаурентис. Той е с мен от 2020 г., откакто пристигнах в "Наполи". Де Лаурентис ме подкрепя извън терена, направих всичко, за да спечеля Скудетото за "Наполи" миналия сезон – каза Осимен, който има договор с "Наполи" до 30 юни 2026 г.

Редица английски клубове проявиха интерес към нигерийския нападател.

"Един ден със сигурност ще играя във Висшата лига, но сега имам други планове в кариерата си, които очаквам с нетърпение. Всички ще разберат, когато дойде моментът да напусна "Наполи", обяви каза нигерийският нападател, цитиран от "Труд".

Осимен пристигна в "Наполи" през 2020 г. от "Лил". Той изигра 119 мача за клуба от Неапол и отбеляза 67 гола. Отбеляза 21 гола в 28 мача за националния отбор на Нигерия.

Снимка: БГНЕС