Дюкенс Назон ударил охранител след мача със "Славия"?

Напрежението между двата отбора се изострило гола на ЦСКА

16.12.2023 | 12:16 Редактор: Вяра Димова
Дюкенс Назон ударил охранител след мача със

Нападателят на ЦСКА Дюкенс Назон е ударил охранител в тунела след мача със "Славия" за Купата на България. Двубоят в квартал "Овча купел" завърши с масово меле между футболисти и служители на двата клуба, което се разигра в тунела и остана в голямата си част скрито за зрителите и на стадиона, и по телевизията. Очевидно същата е била и ситуацията за длъжностните лице на мача, защото, нямаше наказания за двата отбора, въпреки че телевизията показа част от мелето.

Боят е бил доста солиден. Напрежението между двата отбора се изострило след гола на ЦСКА. Тогава човек от щаба на "червените" е показал неприлични жестове към феновете на "Славия", които се намираха точно зад резервите на гостите. Това предизвика "бялата" агитка да започне да хвърля предмети към скамейката на ЦСКА, а от лагера на домакините също са изразили своето недоволство, пише "Мач Телеграф".

След последния съдийски сигнал пък обичайният заподозрян Георги Петков е предизвикал старт на мелето с изказвания и ръкомахания. Вратарят веднага се прибрал в съблекалнята, а Дюкенс Назон се опитал до стигне преди това до него. Охранителите, които били рекорден брой, обаче му попречили пътя, а хаитянинът ударил един от тях в опита си да се добере до Георги Петков. В крайна сметка гардовете си свършили работата и предотвратили по-сериозни ексцесии е тунела.

Снимка: lap.bg