Важен играч на "Левски" се контузи, пропуска мача срещу "Локомотив" (Пд)

Хосе Кордоба е освободен от тренировки

30.11.2023 | 17:55 Редактор: Вяра Димова
Важен играч на

Със сигурност не е лесно да си Николай Костов в момента. От началото на сезона се алармираше, че "сините" имат прекалено къса резервна скамейка, да не говорим също, че е доста неравностойна. И това оказа влияние върху представянето на тима в последните мачове и негативната серия, в която "Левски" изпадна.

За битката с "Локомотив" (Пд) увисна още един от най-важните играчи - Хосе Кордоба. Защитникът също е почувствал болки и вчера бе освободен от тренировка. Днес той ще мине прегледи при специалисти, за да се види какво е точното му състояние. Със сигурност това ще бъде голяма загуба за "сините". Кордоба е най-постоянната величина в тяхната защита.

Освен това се смята, че той може да донесе и сериозни финансови постъпления на "Герена", ако бъде продаден, както се твърди отвсякъде.

Кристиан Димитров от вчера тренира наравно с останалите и ще може да го замени в събота в битката с "Локомотив" (Пд). Този двубой ще бъде и по-желан за него, защото Димитров е кадър на "Ботев" (Пд), пише "Мач Телеграф".

Иначе под въпрос продължава да бъде и Роналдо. Крилото пропусна дербито с "Локомотив" (Сф), а сега продължава да тренира отделно от останалите. Най-вероятно ще се наложи да излезе на инжекции в събота, ако не може да се възстанови напълно.

Снимка: lap.bg