"Левски" остана без половин отбор титуляри за мача с "Локо" (Сф)

Роналдо е последното име, за което стана ясно, че пропуска двубоя

27.11.2023 | 10:09 Редактор: Тодор Петров

"Левски" остана и без Роналдо за мача с "Локомотив" (София) днес. Крилото, което вкара доста решителни голове от началото на кампанията, получи контузия и няма да попадне в групата за мача. Това е пореден удар по "сините", които реално ще бъдат срещу "червено-черните" без трима от титулярите си в атака, пише "Мач Телеграф".

Освен Роналдо, твърдо аут за срещата е и Джавад ел Джемили. Мароканецът, който има испански паспорт, има проблеми с аддукторите, които за пореден път го вадят от строя. Той беше гласен за титуляр в Русе в мача за Купата с Дунав, но отпадна в последния момент от двубоя. Сега пак е почувствал болка и няма да играе днес. 

"Левски" ще прати крилото на ядрено-магнитен резонанс днес, а по-късно през деня ще пусне изследванията до Германия, където мнение да даде известният доктор Ерих Рембек.

Отделно от това "сините" нямат никакво намерение да рискуват със завръщането на терена на звездата на тима Уелтън. Той вече се чувства доста по-добре и ще бъде в групата за мача с "Локомотив". Възможно е бразилецът да се появи в игра в края на двубоя за около 15 минути. 

Идеята е Уелтън да бъде на линия за останалите срещи до края на годината. Именно в същата ситуация е и друг бразилец – Цунами. Левият защитник няма да играе днес, въпреки че се чувства добре.

Снимка: БГНЕС