Стофоридис нокаутира Косич, Валери Атанасов триумфира в главното събитие на SENSHI 19

Българинът успя да зарадва своята публика в родната си Варна

26.11.2023 | 11:55 Редактор: Искра Ангелова
Стофоридис нокаутира Косич, Валери Атанасов триумфира в главното събитие на SENSHI 19

Янис Стофоридис предложи технически нокаут над Ненад Косич в един от гигантските сблъсъци на SENSHI 19. Гръцкият здравеняк пласира по-точните удари и излизаше победител при всяка от размените, с което логично си спечели предимство.

Във втората част предимството се превърна в доминация и макар Косич да получи известно време за възстановяване от Сам Греко, той трябваше да размаха ръце и да обяви край на битката в полза на Стофоридис.

Валери Атанасов записа успешен дебют на SENSHI 19, но успехът му съвсем не дойде лесно, защото Артурас Кудрешовас се оказа един особено костелив орех.

Литовецът стоеше много добре на ринга в началните минути и дори реализира добър тейкдаун в края на първата част. След това "Вълка" вдигна крака си от спирачката и започна да вкарва добре познатите си леви прави и десни крошета. Така той разкървави Кудрешовас и без съмнение изравни резултата, информира boec.bg.

В решителната трета част сякаш последните 10 секунди решиха всичко, защото боят завърши на земята. Там Артурас опита "граунд-енд-паунд", но бе обърнат и само гонга го спаси от нокаут.

Съдиите в последствие вдигнаха ръката на Валери Атанасов и той успя да зарадва своята публика в родната си Варна.