Адв. Величков направи скандални разкрития за Гонзо и Борислав Михайлов

Разраства се скандалът около шефовете на футболната ни централа

13.11.2023 | 15:55 Редактор: Тодор Петров
Адв. Величков направи скандални разкрития за Гонзо и Борислав Михайлов

Адв. Петър Величков, който е част от екипа на претендента за президентския пост в БФС Димитър Бербатов, направи във скандални разкрития, свързани с техническия директор на Съюза Георги Иванов-Гонзо и шефа на футболната централа Борислав Михайлов.

Величков пусна в социалната мрежа Facebook коментар под публикация, в който разказва случка от лятото на 2022 година, когато е пътувал в един самолет с Георги Иванов и случайно синът му е чул разговор на Гонзо с друг пасажер.

Публикуваме поста на адв. Величков без редакторска намеса:

"2022-ра, лятото. Летя със сина си от Лос Анжелес за София през Амстердам. В Амстердам в самолета се качва Гонзо с някакво момче с анцуг и лаптоп на рамо. Отива назад в самолета и сяда непосредствено пред сина ми. Някъде след час синът ми идва отпред при мен и ме пита кой е този, който стои точно пред него, визирайки Гонзо.

Разказва ми какво коментира Гонзо с момчето с анцуга. Обяснявал как Михайлов крадял от БФС, как подкупвал съдии и прокурори с откраднатите от БФС пари. Как Михайлов бил на почивка в Созопол в скъп хотел и после донесъл в БФС и отчел фактурата от хотела, на която пишело Лагер на футболисти в Созопол.

Гонзо, женчо ли си или мъж? Като си тръгнал да ядеш хляб от Михайлов, яж и мълчи. Стига се прави на принципен само под сурдинка. Плямпаш зад гърба на Михайлов, а иначе си траеш. Това те прави съучастник. Заедно с Бобо сте в кюпа. И не, няма да ви кажа дали 19-годишният ми син е записал с телефона си разговора на Гонзо с момчето с анцуга и лаптоп на рамо", написа Величков.

Снимка: Lap.bg