Футболният свят се сбогува с Ферарио Спасов: Загубихме един от най-успешните треньори

Водещи клубове изказаха съболезнования към семейството му

12.11.2023 | 18:14 Редактор: Вяра Димова
Футболният свят се сбогува с Ферарио Спасов: Загубихме един от най-успешните треньори

Смъртта на старши треньора на "Дунав" (Лом) Ферарио Спасов натъжи футболната общност у нас, като всички водещи клубове изказаха съболезнования към семейството и близките на покойния специалист.

"Войната по пътищата ни отне една от най-големите легенди на ловешкия футбол. Ферарио Спасов загина при автомобилна катастрофа край Велико Търново. Спортен автомобил блъска с висока скорост отзад колата, управлявана от Ферарио Спасов, и той е починал на място. Светъл път, винаги ще бъдеш в сърцата на хората от Ловеч, Феро!“, написаха от "Литекс", където Спасов остави сериозна диря.

"Ръководството, футболистите, треньорският щаб и всички служители на ЦСКА изразяват своите искрени съболезнования към семейството, близките и роднините на Ферарио Спасов! ПОКЛОН ПРЕД СВЕТЛАТА МУ ПАМЕТ", гласи съобщението от ЦСКА, цитирано от "Тема спорт".

"Внезапно загубихме един от успешните треньори в историята на "Ботев" (Пловдив). ПФК "Ботев" изказва искрени съболезнования на семейството и близките на Ферарио Спасов", написаха от клуба.

Снимка: БГНЕС