Петричев: Ситуацията в "Лудогорец" не е лека, въпросът с оставките е труден

Изпълнителният директор на тима увери, че отборът ще покаже най-доброто срещу "Фенербахче"

25.10.2023 | 11:40 Редактор: Вяра Димова

Изпълнителният директор на "Лудогорец" Ангел Петричев призна, че ситуацията в клуба не е лека, но изрази увереност, че отборът ще покаже истинското си лице в предстоящото гостуване на "Фенербахче" в третия кръг от група "Н" в турнира Лига на конференциите на УЕФА. Петричев говори пред медиите преди отпътуването на разградчани за Истанбул от летище "Пловдив". 

"Не е лека ситуацията в момента около "Лудогорец". Това е видимо за всички, но в големите мачове имаме добрия шанс да покажем истинското лице на отбора. Знаем срещу какъв противник се изправяме, не си правим излишни илюзии, че ще ни бъде леко. При всички случаи утре ни очаква един тежък мач на негостоприемен стадион, но ако Фортуна е с нас, можем да се върнем щастливи", заяви Петричев, след което отговори на въпрос дали оставката му е приета.

"Това е малко труден въпрос. Имахме срещи със собствениците на клуба – няколко, лично очи в очи и телефонни разговори. Наясно сме на тях какво не им харесва. При всички случаи всеки трябва да коригира нещата в своето поле на действие, но хората на такива позиция като нас винаги са с оставката в джоба. И предния път казах - до момента, в който изпълняваме тези длъжности, ще работим с максимална енергия. Време е да си коригираме грешките, които сме допуснали и смятаме да го направим", обясни изпълнителният директор на "Лудогорец".

Снимка: lap.bg