Ивелин Попов каза кога е решил да напусне "Левски": Много от нещата не ги знаете

Новото попълнение на "Ботев" (Пд) беше официално представен на стадион "Христо Ботев"

16.08.2023 | 14:52 Редактор: Вяра Димова

Новото попълнение на "Ботев" (Пловдив) Ивелин Попов заяви, че знае какво означава клубът за феновете и разкри, че е взел решението на напусне "Левски" още преди няколко месеца. Опитният футболист бе официално представен на пресконференция, която се състоя на стадион "Христо Ботев". 

"Много се радвам да съм тук. Първите ми впечатления са много силни и позитивни и мисля, че е въпрос на време отборът да започне да побеждава и да радва своите фенове. С много от момчетата се познавам, през годините сме играли заедно. Атмосферата ми е позната и знам много добре какво значи "Ботев" и в какъв клуб идвам", започна Попов.

Той ще играе с номер 10 в новия си тим, въпреки че от началото на сезона той бе на гърба на Красиан Колев.

"Не съм привърженик, когато някой номер е зает и щях да си избера от свободните номера, но номер 10 ми е даден лично от спортния директор и старши треньора по тяхно настояване. Винаги, където съм бил, съм се старал да давам максимума от себе си и да си оставям сърцето и душата за клуба, за който играя", каза още новото попълнение на "Ботев".

Ивелин Попов разкри, че е взел решението да напусне "Левски" от няколко месеца.

"Много от нещата не ги знаете, не са казани. Решението съм си го взел преди няколко месеца, хората в клуба знаят и усещат. Ако те преценят, нека да ви кажат какво съм им казал. Искам само да пожелая успех на "Левски" и искам да се знае, че решенията в живота са си лично мои и никой няма право да ме съди", коментира бившият капитан на националния отбор.

Попов изрази желание да дебютира за "Ботев" още в неделя в двубоя на "жълто-черните" срещу "Крумовград" от шестия кръг на Първа лига.

Вижте повече във видеото.

Снимка: "Ботев" (Пд)