Шеф в ЦСКА: Срам за отбора, извиняваме се на феновете, всички сме ядосани

Футболистите трябва да излязат от това положение, заяви  Филип Филипов

04.08.2023 | 09:19 Редактор: Тодор Петров
Шеф в ЦСКА: Срам за отбора, извиняваме се на феновете, всички сме ядосани

Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов бе изключително разочарован след загубата от "Сепси" с 0:4 в Румъния.

"Щом загубихме с такъв резултат, значи много са се объркали нещата. Мисля, че "Сепси" е един стойностен отбор и в двата мача си пролича. Надиграха ни, няма какво да се заблуждаваме. Изиграхме доста срамен мач и отпаднахме от турнира на този ранен етап, което е срам за ЦСКА", започна Фичо.

"Всички имахме едни очаквания за началото на сезона, а се получи точно обратното. В прехода между загубената титла в последния кръг и началото на този сезон не започнахме по начина, по който трябва. Футболистите вероятно още не са си изчистили главите от това разочарование, че не спечелихме титлата миналия сезон. Много са причините", продължи Филипов.

"Мачът със "Славия" е след три дни. Футболистите трябва да излязат от това положение и да се вдигнат с победи. Трябва да покажат, че тази година ще се борим за шампионска титла. Промяната е работа и себераздаване на терена. Това е рецептата. Нормално е феновете да са силно ядосани и разочаровани. Всички сме така. Всички искаме едно и също нещо - отборът да побеждава и да бъде на върха. Когато ЦСКА губи по този начин, е нормално да са разочаровани", каза още шефът на "армейците". 

"Извиняваме се на феновете и им благодарим за подкрепата, която ни оказаха. Не спряха да подкрепят отбора 90 минути. Не виждам позитиви от това отпадане. Това е срам за отбор като ЦСКА", заяви Филипов.

Снимка: Lap.bg