Ел Маестро обясни срива в Румъния и отсече: ЦСКА трябва да се върне незабавно към победите

Последните два гола бяха абсолютно ненужни, подчерта треньорът на "червените"

04.08.2023 | 07:35 Редактор: Тодор Петров
Ел Маестро обясни срива в Румъния и отсече: ЦСКА трябва да се върне незабавно към победите

Новият треньор на ЦСКА Нестор Ел Маестро призна, че тежкото поражение от "Сепси" с 0:4 в Лигата на конференциите е напълно заслужено. Специалистът обяви, че пред него и отбора предстои много работа - от самото начало.

"Не трябва да забравяме този мач, а да го анализираме. Имаме много работа за вършене. "Сепси" бяха по-добри от нас и в двата мача. Предстоят тежки времена за нас, но няма какво друго да направим освен да работим - крачка по крачка. След 0:1 винаги ще е почти невъзможно да се върнеш в мача. Започнахме с добра агресия, вярвахме, че можем да направим нещо", обясни той.

"Последните два гола бяха абсолютно ненужни. Спряхме да гоним съперника, изобщо спряхме да играем. Играхме с различна тактика от първия мач, но имахме същите проблеми. Не бяхме сигурни, явно не е имало достатъчно време да ги коригирам грешките", призна специалистът.

"ЦСКА трябва да се върне незабавно към победите. Днес опитахме нещо радикално и различно с тази висока преса. Трябваше да поемем много рисове, защото бяхме в трудна ситуация. Както винаги във футбола - най-важното е резултатът. Трябва да спечелим още в неделя, нещо, в което не се съмнявам", завърши с нотка оптимизъм Нестор Ел Маестро.

Снимка: Lap.bg