Ивайло Петев разкри как "Лудогорец" ще победи "Балкани" в реванша

Всичко влиза в плановете ни. И продълженията, каза треньорът на "Лудогорец"

18.07.2023 | 14:35 Редактор: Тодор Петров

Треньорът на "Лудогорец" Ивайло Петев вярва в уменията на играчите си да заличат преднината от два гола, която има "Балкани" (Косово). Двата отбора се изправят един срещу друг във втората среща от първия квалификационен кръг на Шампионската лига. Опитният специалист обаче смята, че себераздаването на всеки един играч е по-важно от опита на отбора. 

Преди седмица на стадион "Фадил Вокри" "Балкани" спечели с 2:0 и постави сериозно предизвикателство.

"Изиграхме един слаб мач, посредствен. Утре мачът трябва да е различен и да гоним победата от първата минута. Трябва да заличим два гола пасив, но не бива да не отиваме хаотично напред. Но аз вярвам на всички играчи и мисля, че ще продължим", започна Ивайло Петев.

"Нормално е да има напрежение, но ние трябва да се преборим. И това не е оправдание. Но на първо място трябва да играем като отбор. Защото по този начин излязохме и от кризата през март. Всеки има качества, щом е в тоя отбор. Основното е единственото е всеки да се бори за другия. Няма контузени в отбора ни", каза още треньорът.

Попитан дали очаква съперникът Балкани да играе защитно, Ивайло Петев заяви: "Логично е да са прибрани. Но по какъвто и начин да се представи противникът, ние трябва да си търсим нашите шансове и да заличим преднина от два гола. Залогът е голям. Трябва да направим всичко, за да преодолеем този противник. От нас зависи как ще се представим".

На въпрос дали продълженията в мача влизат в плановете му за утрешния реванш, той отговори: "Всичко влиза в плановете ни. И продълженията. Погрижили сме се и за това нещо".

Снимка: Lap.bg