Фенове на "Черно море" съобщиха за грозни сцени на България - Сърбия в Разград

Определиха поведението на Георги Иванов като грозно и непристойно

21.06.2023 | 11:54 Редактор: Тодор Петров
Фенове на

От Националния фен клуб "Черно море" (Варна) съобщиха за неприятни сцени, разиграли се по време на снощната евроквалификация между България и Сърбия, играна на стадиона на "Лудогорец" в Разград.

"Позицията на организираните фенове на "Черно море" (Варна) относно управлението на БФС е ясно и категорично заявена отдавна. Не пропуснахме да напомним за нашите искания и по време на снощния мач, който беше посетен от група от около 40 души, които в началото на второто полувреме издигнаха транспарант в подкрепа на Димитър Бербатов. Последва моментална реакция от страна на охранителната фирма, която влезе в сектора и се опита да свали транспаранта. Това тяхно действие естествено срещна подобаващ отпор, което пък беше последвано от нахлуването на полиция и маскирана жандармерия. Кой и защо заповяда това, при липсата на каквото и да е нецензурно съдържание или директна нападка?", пишат феновете.

"Държим да отбележим и изключително грозното и непристойно поведение на бившия старши треньор на "Черно море", а понастоящем директор на националните отбори в БФС - Георги Иванов, който през цялото второ полувреме, както и след края на мача си позволи серия от неприлични жестове, нецензурни обиди и закани към феновете на бившия си отбор, на което станаха свидетели всички присъстващи в сектор "В". Причините за неадекватното поведение на г-н Осмокласника също остават "мистерия", продължава позицията на привържениците на "Черно море".

Те настояват спортната общественост бъде запозната със случилото се, което, според тях, е "абсолютно недопустимо и за пореден път доказва тоталната липса на каквато и да е компетентност от страна на настоящото ръководство на БФС".

Снимка: Facebook